Gedurende de lockdown hebben wij een tof programma in elkaar gezet om jullie online sportief bezig te houden. Dit houdt in dat je verschillende keuzes hebt om deel te nemen. We gaan gebruik maken van Zoom, Facebook, Youtube en onze dagelijkse workouts via het systeem.

Extra aanvullende informatie zal voortaan gaan via; Pushberichten, de besloten Facebookpagina en de Community wall (dit is de aparte optie die in de app staat onder het kopje whiteboard&Community). Dus niet meer via email.

Zoom: We gaan de komende tijd workouts verzorgen via zoom op maandagavond, woensdag- en zaterdagochtend. Deze workouts zijn WOD’s op hoge intensiteit. De zoomtraining is leuk omdat je het dan toch nog samen doet!

Facebook: Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend geeft Lukaz mobilitytraining via de besloten Facebookpagina. Deze trainingen zijn op lage intesiteit en zorgt voor innerlijke rust en meer mobiliteit.

Klik hier voor de besloten facebookpagina.

Youtube: Wij maken korte filmpjes die woren gepost op ons Youtube kanaal. Je krijgt dan een korte instructie over de workout of the day.

Klik hier voor de youtubepagina.

Dagelijkse workout: Via ons inschrijfsysteem kan je elke dag een WOD zien die je thuis kan uitvoeren.

Wij hopen je op deze manier toch fit te houden in deze rare tijd.

PS: Heb je een workout gedaan vergeet ons niet te taggen op social!

————————————————————————————–