Meet Boy💻 Hij is bij ons een trouwe bokser en is al sinds 2016 bij ons lid! Zo nu en dan valt hij in voor onze coach Richard. In de komende twee weken zal je van hem verschillende posts zien waarin we een aantal vragen stellen. Ben je benieuwd naar zijn verhaal blijf ons dan volgen.

🌞Wat betekent boksen voor jou?

Het is voor mij een ‘ therapie ‘ een uitlaatklep, en een opgebouwde band met de vaste jongens/ trainer. Ik train met het doel om iedere week scherper, technisch beter en het onderste uit de kan te halen., en tegelijkertijd de anderen daar ook bij te helpen / motiveren.

Het geeft mij ook weer voldoening om anderen te zien ‘ groeien ‘

🥊Welke andere sporten en/of activiteiten doe jij nog meer naast boksen?

Van kinds af aan heb ik altijd gevoetbald. Maar na meerdere zware blessures kwam ik niet meer op het niveau wat ik had en wat ik voor mezelf voor ogen had, om er nog veel voldoening uit te halen. Toen heb ik het boksen gevonden. Met mijn werk ben ik elke dag buiten fysiek bezig, dus naast het boksen beoefen ik nu geen sport. Ook mede om het lichaam wat hersteltijd te geven. Wel volg ik voetbal, bokswedstrijden en the UFC. Verder klus ik vaak in en rond het huis en ben ik zins kort begonnen met Gitaarles.

🏅Wij vinden jou een goede Bokser, heb je ambitie om aan een bokswedstrijd mee te doen?

Ik ben vrij blessure gevoelig, dus dat doet de voorbereiding wel eens hinderen. Maar na 2 verlies partijen, heb ik maar 1 doel, en dat is een bokspartij winnend afsluiten. Linksom of rechtsom.

Volgende week meer over Boy Stay tuned 😉