Meet Ilonca💻 Zij is één van onze atleten van het eerste uur. Zij heeft in de jaren hard gewerkt en doet regelmatig crossfit wedstrijden. In de komende twee weken zal je van haar verschillende posts zien waarin we haar een aantal vragen stellen.
✨Wat betekent Crossfit voor jou?
Ik ben met crossfit begonnen toen ik net gediagnosticeerd was met een glutenintolerantie. Ik was toen erg zwak en mager en ik wilde mij weer fitter voelen. In combinatie met de juiste voeding merkte ik dat ik steeds een beetje fitter en sterker werd. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Dat smaakte naar meer en ik wilde weten hoe fit en sterk ik mijn lichaam kon maken. Door Crossfit ben ik uit mijn schulp gekropen, blijf ik mijn grenzen verleggen, heb ik een beter zelfbeeld, ben ik meer gedreven en gedisciplineerd en zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren.
✴Wat zijn je plannen betreft wedstrijden?
Vanwege een steeds terugkerende ‘blessure’ en ook vanwege corona heb ik mijn wedstrijd doelstellingen voor dit jaar opzij gezet. Ik wil dit jaar gebruiken om van mijn blessure te herstellen en sterker te worden. In 2021 wil ik de wedstrijden weer oppakken.
🏋️‍♀️Wat zijn je 3 favoriete oefeningen?
Cleans
Bar muscle up
Strongman movements
Volgende week meer over Ilonca Stay tuned 😉