Meet Rob💻 hij is gemiddeld 5 keer per week bij ons in de box te vinden. Hij is traint keihard  en kan andere positief weet te motiveren. In de komende twee weken zal je van hem verschillende posts zien waarin we een aantal vragen stellen. Ben je benieuwd naar zijn verhaal blijf ons dan volgen.

💪Hoe lang train je al bij SCWF?

Ik train al sinds 2017 met veel plezier. Hiervoor trainde ik in bij een fitnesscentrum, maar daar raakte ik snel verveeld met steeds hetzelfde programma. Bij SCWf zorgen ze ervoor dat er veel afwisseling is.

🌞Welke crossfit atleten inspireren jouw en waarom?

Mijn favoriete crossfit athlete is Josh Bridges. Hij is net overgestapt naar de masters maar knalt altijd op The Murph. The Murph is ter ere van een omgekomen soldaat en zelf heeft hij ook gediend bij de Neavy Seals. Dit is een grote motivatie bron

🙏Wat zijn je crossfit doelen voor de komende tijd?

Ik hoop in gewichten omhoog te gaan in het weighliften. Ik doe nu verschillende schema’s om dit doel te bereiken.

Volgende week meer over Rob Stay tuned 😉